Palvelut

Kotisivut ja blogit

Perussivut

Perussivut-pakettimme sisältää kotisivujen/blogin rakentamisen asiakkaan valitsemalla ulkoasulla ja asiakkaan toimittamalla sisällöllä.

Tarjoushintaan:

450€ + 75€/vuosi*


Sisällön tuottaminen tuntityönä.

* Voidaan asentaa myös asikkaan omalle palvelimelle, jolloin vuosimaksua ei ole.

Räätälöidyt sivut

Onko mielessäsi kenties jotain erikoisempaa? Ei hätää, pystymme toteuttamaan täysin yksilölliset kotisivut kenen tahansa tarpeisiin. Kerro mitä on mielessäsi ja pyydä tarjous!

Ylläpito

Sinulla on jo sivut, mutta tarvitset apua niiden päivittämiseen tai korjaamiseen? Onnistuu! Toteutamme sekä yksittäiset että säännölliset päivitykset sivuillesi.

 

Verkkokaupat

Verkkokauppa-pakettimme sisältää kaupan perustamisen asiakkaan valitsemalla ulkoasulla ja perusteellisen käytönopastuksen.

Tarjoushintaan:

600€ + 120€/vuosi*


Tuotekatalogin ja muun sisällön tuottaminen tuntityönä.

* Voidaan asentaa myös asikkaan omalle palvelimelle, jolloin vuosimaksua ei ole.

 

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median merkitystä tämän päivän viestinnässä ei ole syytä väheksyä. Me luomme sinulle tarvittavat sivut sosiaalisen median palveluihin ja opastamme niiden käytössä.

  • Facebook, Twitter tai Google+ -sivu 99€
  • Kaikki kolme pakettina 199€
  • Kotisivujen tilaajalle 50% alennus!

Sisällön tuottaminen tuntityönä.

 

Nettimarkkinointi

Tarvitsetko myyntiin lisäpotkua? Mainostaminen netissä on hyvin tehokasta ja joustavaa. Mainosten kohdentaminen oikealle yleisölle onnistuu huomattavasti paremmin kuin perinteisissä medioissa ja kampajan hinta sekä kesto ovat määriteltävissä hyvin laajalla skaalalla. Me hoidamme kampanjan luomisen ja ylläpidon puolestasi. Sinun täytyy vain päättää mitä tahdot mainostaa ja miten.

 

Räätälöidyt web-sovellukset

Kotisivujen lisäksi pystymme toteuttamaan myös muut web-pohjaiset sovellukset yrityksesi tarpeisiin. Joitakin hallitsemiamme tekniikoita: HTML5, PHP, Ruby On Rails, JavaScript, jQuery, CSS, Sass, AJAX, SQL, AngularJS jne.. Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset, niin me kerromme miten se onnistuu!

 

Kurssit

Kotisivukurssit oppilaitoksille ja yrityksille pätevän ja kokoneen opettajan vetämänä. Kysy myös muita tietotekniikkaan liittyviä kursseja!